Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Day 1

Ημέρα 1η. 28/5/2017

Νάουσα - Καστοριά
120km




Κυριακή απογευματάκι ξεκινάμε χαλαρά έχοντας τον Φώτη για συνεπιβάτη μου και τον Αλέξανδρο με το Ducati του να πάμε από Βέροια για να πάρουμε τον Γιάννη με το Honda του και να φύγουμε για Καστοριά.
Από το ξεκίνημα έχουμε μια ελαφριά ψιχάλα η οποία κόβει με το που βγαίνουμε από Νάουσα. Ήλιος και χαμόγελα μέσα στα κράνη μέχρι που σβήνει το Ducati. Υπήρχε ένα θέμα της τελευταίας στιγμής που ταλαιπώρησε λίγο τον Αλέξανδρο. Είχε να κάνει με τον αισθητήρα του stand στον οποίο έκανε bypass και απλά είχε κουνηθεί λιγάκι η επαφή. Ξεκινάμε πάλι... Φτάνουμε Βέροια και μπαίνει κι ο Γιάννης στο clan.


by Zoze


Ο δρόμος μέχρι την Καστοριά πολύ χαλαρός, μέχρι και 20km πριν το ξενοδοχείο οπού μας έπιασε μια τρελή νεροποντή! Μικρό το κακό, μέχρι να το καταλάβουμε ήμασταν στο ξενοδοχείο... αλλά οι μπότες του Γιάννη και του Αλέξανδρου πήρανε λίγο νεράκι...



Αφού απλώσαμε την πραμάτια μας σε όλο το δωμάτιο για να στεγνώσουν βγήκαμε στο κέντρο της πόλης για να τσιμπήσουμε κάτι και να πιούμε μια μπυρίτσα πριν κοιμηθούμε.

Αυτή τη φωτό τη χρωστάω στον Αλέξανδρο ο οποίος έκανε την έκπληξη και ήπιε σοκολάτα εκείνο το βράδυ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου